Ilmoittautuminen kesätapaamiseemme 29.6. käynnissä

Muistathan, että jäsentapaamisemme pidetään 29.6. ja voit ilmoittautua mukaan toukokuun loppuun mennessä. Tarkempia yksityiskohtia kutsussa, joka on lähetetty jäsenillemme. Jos olet jäsen etkä ole saanut kutsua, otahan yhteyttä sivujen lomakkeella.

Luvassa ajankohtaista asiaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa!

 1. Sara von Ungern-SternbergSara von Ungern-Sternberg05-19-2013

  Claes ja Sara von Ungern-Sternberg ilmoittautuvat kesätapahtumaan 29.6.

 2. Satu ZwerverSatu Zwerver05-23-2013

  Ymmärsin Olofgårdin YVA-tiedotustilaisuudessa menneenä tiistaina, että tämä tapaaminen 29.6. olisi kaikille avoin, yksi tiedotustilaisuus tuulivoimaprosessien pitkässä helminauhassa. Nyt olen tainnut kuitenkin ymmärtää väärin, kyseessä onkin suljettu jäsentapaaminen. Ennen maaliskuun yleistiedotustilaisuutta – ja heti sen jälkeenkin- oli innokasta puhetta seuraavan toisenlaisen, lupaprosessiin liittymättömän tuulivoimatiedotustilaisuuden järjestämisestä, kaikille avoimesta siis. Oletteko te järjestämässä tällaista? Tarvetta ainakin olisi.

 3. Janne SalonenJanne Salonen05-23-2013

  Satu, tiistain tilaisuudessa maininta tästä saattoi olla harhaanjohtava, kyseessä tosiaankin on nyt yhdistyksen jäsentapaaminen jossa keskustellaan, paitsi ajankohtaisista tuuöivoima-asioista, myös yhdistysasiaa. Tapaaminen ei varsinaisesti ole suljettu vaan avoin kaikille jäsenille, ja jäseneksi voi liittyä vaikka ovella jos ei ennakkoon. 🙂

  Mielestäni yleinen keskustelu- ja infotilaisuus tulisi pitää, ennen syksyn kaavapäätöksiä. Tämä tulisi järjestää mahdollisimman laajalla rintamalla, mielellään mukana järjestämässä olisivat ainakin valtuustoryhmät, järjestöt, mahdollisesti kyläyhdistykset jne. ja tietenkin sellaiseen aikaan, että myös kesäasukkaat ovat sankoin joukoin paikkakunnalla.

  Olisiko sinulla aikaa ja halua ryhtyä yhdessä suunnittelemaan? Löytyykö muita halukkaita? Pari kuukautta aikaa, hyvin ehtii vielä. 🙂

  Janne

  • Satu ZwerverSatu Zwerver05-24-2013

   Ok, olen mielelläni mukana suunnittelemassa. Varmasti on monta muutakin. 🙂

 4. Jouko JokinenJouko Jokinen06-14-2013

  Eikö tapaamiseen enää voi ilmoittautua?

Leave a Reply